De redactie

Gizelle Mijnlieff, hoofdredacteur

ZW-Gizelle

Hallo hallo! Ik ben Gizelle, een 22 jarige kapiteinsdochter geboren in het mooie Groningen. Na de wereld te hebben bezeild toch nieuwsgierig naar meer en dus naar de randstad vertrokken om hier mijn tumultueuze leven voort te zetten. Ik haal mijn voetjes graag van de vloer op een leuk feestje of kruip in mijn wetsuit voor wind en watersport. Verdere interesses zijn kunst, theater, fotografie, muziek en natuurlijk journalistiek. Als hoofdredacteur van deze bovengemiddeld knappe en scherpe redactie zal ik zorgen dat alles in goede banen blijft verlopen. Daarbij zal ik ook gewoon nog mijn portie aan rubrieken vervullen. De kick die ik uit extreme sports haal komt bij mij ook kijken bij het afnemen van een sterk interview, dus ik zeg: Gaan met die Paduaan!

Barbara Vollebregt, adjunct hoofdredacteur

ZW-BarbaraIk ben Barbara (23) en na een aantal mislukte vraag-inzendingen over het leven van een dolfijnentrainer bij kinderprogramma Willem Wever wist ik het zeker, ik wilde de dingen zelf uitzoeken, ik wilde journalist worden. Dat deed ik met een omweg. Ik richtte toen ik vijftien was mijn eerste bedrijf op en met The Crystal Bra ontdekte ik de internationale modewereld. Daardoor ontmoette ik Lady Gaga, kwam ik als minderjarige op vreemde fashionweek feestjes en dronk ik tequilla met zangeres M.I.A. Inmiddels ben ik vierdejaars student journalistiek, (social media) redacteur bij Omroep West, eigenaar van de blog Roze Rimpels, redacteur bij Expreszo en regisseur en producent van de documentaire Breaking Borders. Ik specialiseer me in de thema’s gender en discriminatie. Verder hou ik van koffie, columns, oude films, rare weetjes en adjunct zijn van de Paduaan!

Dennis Hoogeveen, redacteur en online manager

ZW-DennisHoi! Mijn naam is Dennis en ik ben de digitale nerd van de redactie. Vroeger besteedde ik al mijn vrije uren aan het bouwen van websites en was ik een pro in PHP en MySQL. Nu belt mijn moeder me nog altijd wekelijks omdat ze denkt dat haar mail gehackt is. Ik kan enorm genieten van gelikte videodocumentaires en ik heb een rare fascinatie voor sociale dilemma’s (stel: je vliegtuig stort neer en je kunt alleen je moeder óf je vriendin redden, wie zou je dan kiezen?). Mijn verregaande nieuwsgierigheid wekt regelmatig irritatie in mijn omgeving, maar ik stop nooit totdat ik de kern van het verhaal te pakken heb. En dat vanaf nu dus ook voor de Paduaan. Zin in!

Max de Valck, redacteur

ZW-MaxHeya! Ik ben Max, slechts twintig jaar geleden geboren in Gorinchem en getogen in het Brabantse Sleeuwijk, maar wie kent dat nou? Nu woon ik gelukkig in het hartverwarmende, bruisende, pittoreske Utrecht en probeer zo nu en dan wat te doen aan mijn studie. Mijn liefde gaat uit naar zwarte koffie, schrijven, disco en bubbels (neem ruim!). Ik hou ook van slechte zombiefilms, ben liefhebber van Sylvia Witteman, heb minstens één keer per dag mijn zogenoemde ‘drukke uurtje’ en voor een alcoholische versnapering mag je me altijd bellen. Dit het wel zo’n beetje. Je hoort van me!

Stijn de Vries, redacteur

ZW-StijnJoe! Mijn ouders hebben mij Stijn de Vries genoemd, ik ben 19 jaar oud en geïmporteerd Utrechter (me stadsie). Ik ben geboren en getogen in het Verre Oosten, maar heb de Twentse weilanden verruild voor het dynamische stadsleven. Reizen, fotograferen, feesten, muziek, eten, films kijken en schrijven is waar ik van hou. Vrienden omschrijven me als een lange den, Netflixkenner en sociaal wezen met zwarte humor. Verder maak ik van alles wat ik mooi vind een foto, heb ik een intense hekel aan champignons en kleed ik me het liefst elke dag in zwarte kledij. Met mijn liefde voor schrijven hoop ik leuke stukken te tikken voor Paduaan!

Fleur Born, fotografe

ZW-FleurHoi! Mijn naam is Fleur, 23 jaar geleden kroop ik uit de bloemkool in Zeist. Op een dag hoop ik gewapend met mijn camera de wereld te verbeteren. Tot die tijd droom ik verder en maak ik vooral veel video’s en foto’s. Iets wat ik het liefste doe en samen voegde in mijn eigen productiebedrijf. Ik heb een fascinatie voor complottheorieën en katten, maar probeer die twee vooral niet te combineren. Met goede muziek en mijn skateboard gaat het leven op rolletjes, en probeer ik oogverblindende plaatjes te schieten voor Paduaan.

Laila Muurling, art director

ZW-LailaHey! Ik ben Laila, 24 jaar oud en ik kom uit Den Haag. Nadat ik ben afgestudeerd als Grafisch Vormgever ben ik begonnen aan mijn nieuwe studie: CMD, waar ik nu alweer in het vierde (en laatste) jaar ben beland. Maar hóe fijn is het dat ik toch nog mijn liefde voor grafische vormgeving kan uiten door de Art-Director te zijn van de Paduaan! Mocht ik tijdens de drukte van mijn studie wat vrije tijd vinden, dan kun je me vinden in de winkels of op een terrasje met een wijntje en een bitterbal. Ook zie je me weleens een paar pirouettes draaien op de dansvloer. Daarnaast ben ik altijd druk bezig met het knuffelen met mijn katten en met het plannen van mijn bruiloft (yay!) die volgend jaar is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *