De redactie

Gizelle Mijnlieff, hoofdredacteur

Ik ben Gizelle, een kapiteinsdochter geboren in het mooie Groningen. Na de wereld te hebben bezeild werd ik nieuwsgierig naar meer en ben ik naar de randstad vertrokken om hier mijn tumultueuze leven voort te zetten. Ik haal mijn voetjes graag van de vloer op een leuk feestje of kruip in mijn wetsuit voor wind en watersport. Als hoofdredacteur van deze bovengemiddeld knappe en scherpe redactie zorg ik dat alles in goede banen blijft verlopen. De kick die ik uit extreme sporten haal komt bij mij ook kijken bij het afnemen van een sterk interview, dus ik zeg: Gaan met die Paduaan!

 

Bodil Tummers, adjunct-hoofdredacteur

Mijn naam is Bodil Tummers en met een impulsief karakter banjer ik door mijn bewogen leventje heen. De laatste jaren ben ik mij als student Journalistiek aan het focussen op het vastleggen van de verwonderende dingen die in dit leventje op mijn pad komen. Met mijn motto ‘don’t be upsettie, eat some spaghetti’ probeer ik mensen te inspireren, maar met mijn vreselijke kookkunsten krijg ik zelf eigenlijk niet veel meer voor elkaar dan een eitje. Naast vertellen wie ik ben, kan ik vooral niet wachten om jullie verhalen om te toveren tot de rubrieken waarmee wij de Paduaan mee vullen. Let’s cababa the HU and beyond!

 

Stijn de Vries, adjunct-hoofdredacteur en fotograaf

Mijn ouders hebben me – helaas – Stijn genoemd. Waarschijnlijk hadden ze niet verwacht dat ze zo’n extravert, ambitieus, nieuwsgierig en boomlang kind zouden kweken, maar da’s toch écht gebeurd. Ik heb twee jaar geleden het Twentse platteland verruild voor het drukke stadsleven en heb daar sindsdien geen moment spijt van gehad. Ik ben verliefd op (analoog) fotograferen, schrijven, reizen, mezelf volstouwen met alles wat lekker is (Bugles met spuitkaas is altijd een goed idee) en mijn beschamend vele paren schoenen. Ik neem het stokje over van Gizelle (en Lin) en ben vanaf nu hoofdredacteur (en fotograaf) van dit heerlijke blad, waar ik vorig jaar redacteur voor was. De redactie gaat knallen om de komende Paduaan-edities nóg toffer, diverser en mooier te maken dan ze al waren. Let maar op.

Joanne van Gool, redacteur

Mijn naam is Joanne. Ik woon in het prachtige en nooit saaie Amsterdam en reis elke dag op en neer naar Utrecht om daar onderdeel te worden van een nieuwe generatie journalisten. Als kind miste ik nooit een aflevering van Klokhuis of het Jeugdjournaal en las ik iedere dag de Kidsweek. Bijna alles is nog hetzelfde als toen, behalve dat ik een halve meter ben gegroeid, tegenwoordig ook de Volkskrant lees en podcasts als This American Life luister. Later wil ik de nieuwe Hiske Versprille worden, Zomergasten presenteren, een nachtelijk radioprogramma maken, een boek schrijven en nog zo veel meer. Kortom, je hoort van me!

 

Fleur Kleinhuis, (social media-)redacteur

Mijn naam is Fleur. Ik heb Groningen verlaten om in Utrecht te gaan studeren, en ben inmiddels derdejaars student journalistiek. Ik houd van lezen, het internet volledig uitkammen en sporten, alle drie helaas niet met elkaar te combineren. Ik ben altijd bezig: rennen, vliegen en daardoor ook af en toe een beetje onhandig. Als 15-jarige ben ik naar Cambodja gegaan om mij te verdiepen in de arbeidsomstandigheden van de kledingindustrie. Het heeft mij de ogen geopend voor wat vaak voor de massa verborgen blijft, juist daaraan wil ik als journalist mijn bijdrage leveren. Tot lezens in de Paduaan!

 

Jasper van Leeuwen, redacteur

Ik ben Jasper en vertegenwoordig het zonnige zuiden. Ik ben geboren in Tilburg maar ben Journalistiek gaan studeren in Utrecht omdat ik het na 20 jaar Tilburg wel gezien had. Als mensen aan me vragen wat mijn hobby’s zijn heb ik vaak moeite met antwoorden. Ik hou natuurlijk van je standaard Netflix, spannend docu’tje of een zweterig festival maar als ik een ding mocht benoemen dat echt mijn hobby is dan ga ik toch voor schrijven. Want hoewel ik onwijs veel vreugde haal uit Netflix en festivals kan ik minstens net zo veel lol halen uit schrijven. Ik ben wel eens omschreven als een welbespraakte enthousiaste Brabander, onder anderen door mijn moeder.

 

Lin Woldendorp, fotograaf

Ik ben Lin, beginnend fotografe en concept designer.  Onlangs ben ik afgestudeerd aan de studie Communicatie & Multimedia design aan de Hogeschool in Utrecht. Sinds mijn minor Art & design in Hamburg heb ik mij helemaal gericht op fotografie. Eerder was ik altijd voor de camera te vinden, maar de perfectie van de modellenwereld heb ik helemaal achter mij gelaten. Nu ben ik met mijn werk juist op zoek naar kwetsbaarheid en imperfectie. Mijn foto’s hebben altijd iets te maken met mensen en hun verhalen.

 

 

Laila Muurling, art director

Ik ben Laila ik kom uit Den Haag. Nadat ik ben afgestudeerd als Grafisch Vormgever ben ik begonnen aan mijn nieuwe studie: CMD, waar ik dit jaar mijn laatste 10 studiepunten voor ga halen (hopen we dan hè…) Maar hóe fijn is het dat ik toch nog mijn liefde voor grafische vormgeving kan uiten door de art director te zijn van Paduaan! Als ik tijdens de drukte van mijn studie vrije tijd vind, dan kun je me vinden in de winkels of op een terrasje met een wijntje en nacho’s. Mijn doel is namelijk om alle nacho’s in Den Haag te testen en dit neem ik dan ook erg serieus. Daarnaast kan je me pirouettes zien draaien op de dansvloer en ben ik altijd druk bezig met het knuffelen met mijn katten in mijn mooie huisje in Zoetermeer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *