Even voorstellen

De redactie

Marloes Kamer, hoofdredacteur

img_5697-kopie Hay! Ik ben Marloes en ik sta aan het roer van dit kleine leger van girlbosses. In het dagelijks leven bluf ik over mijn Franse taalkunsten, geef ik als vrijwilliger de Utrechtse daklozen te eten en ben ik absoluut geen Sporty Spice. Ik ben gloednieuw in Utrecht en wacht met spanning op het moment waarop mijn fiets voor de eerste keer gejat wordt. Veel meer heb ik voorlopig niet te melden, dat scheelt weer.

 

Fleur Born, adjunct-hoofdredacteur

fleurHoi! Mijn naam is Fleur, 22 jaar geleden kroop ik uit de bloemkool in Zeist. Op een dag hoop ik gewapend met mijn camera de wereld te verbeteren. Tot die tijd droom ik verder en maak ik vooral veel video’s, foto’s en schrijfsels. Iets wat ik het liefste doe en samenvoegde in Fleur Born Productions. Ik heb een fascinatie voor complottheorieën en katten, maar probeer die twee vooral niet te combineren. Met goede muziek en mijn skateboard gaat het leven op rolletjes, net zoals in de redactie van Paduaan.

 

Sanne Veldhoven, redacteur en online manager

sanneHe daar! Ik ben Sanne: structureel chaotisch, creatieveling, optimistisch wanneer het mij uitkomt en volgens mijn moeder ‘prettig gestoord’ (maar ze houdt wel van me). Ik ben zoal bezig met het onderhouden van mijn diepgaande liefdesrelatie met eten, mijn moedergevoelens naar mijn hond en kat, het onthouden van nutteloze informatie (koala’s slapen heel veel omdat ze eucalyptus eten maar dat eigenlijk giftig voor ze is) en zoveel mogelijk zien te halen uit dit leven. Gewapend met niets meer dan een pen en mijn charmes zal ik de rubrieken van de Paduaan gaan vullen en ben ik de baas over alles dat online gebeurt. Zin in!

 

Liselot van der Klift, redacteur

liselotHi! Ik ben Liselot, 20 jaar oud en een echte RotterdammerT in hart en nieren, (ja toch niet dan). Toch heb ik mijn thuishaven verlaten om het prachtige Utrecht onveilig te maken. Met een kamer bijna om de hoek van Tivoli Vredenburg en EKKO is dat zeker geen straf. Als ik niet vooraan sta bij een concert pingel ik zelf wat weg op mijn gitaar of zit ik als echte hipster met mijn veganistische maaltijd een arthouse film te kijken. (Want zo ben ik). Maar genoeg over mezelf. En heb je geen genoeg gehad, ga dan vooral mijn rubrieken in de Paduaan lezen!

 

Gizelle Mijnlieff, redacteur

gizelleHallo hallo! Ik ben Gizelle, een 21 jarige kapiteinsdochter geboren in het mooie Groningen. Na de wereld te hebben bezeild toch nieuwsgierig naar meer en dus naar de randstad vertrokken om hier mijn tumultueuze leven voort te zetten. Ik haal mijn voetjes graag van de vloer op een leuk feestje, kruip in mijn wetsuit voor watersport, of longboard door de duinen. Verdere interesses zijn kunst, theater, fotografie, muziek en natuurlijk journalistiek. De kick die ik uit extreme sports haal komt bij mij ook kijken bij het afnemen van een sterk interview, dus ik zeg: Gaan met die Paduaan!

 

Helen Bouman, art director

helenHoi, Ik ben Helen en ik ben 23 jaar oud. Ik heb tot mijn 18e levensjaar moeten doorbrengen in klein gehucht genaamd Amerongen, maar ben met mijn eerste stufi direct naar Utrecht verhuisd. (Joe!) Voor iemand die is opgevoed door Arnhemse ouders in Amerongen spreek ik gelukkig wel aardig ABN. Ik houd van wijn en maak dit zelf ook in mijn eigen grote wijnstolp. Hobby’s heb ik verder weinig, maar dat is ook niet gek als je van je hobby je werk hebt gemaakt. Ik studeer CMD maar als artdirector van de Paduaan kan ik naast vormgeven ook wel een leuk zinnetje schrijven. Vorig jaar heb ik de Paduaan al in een nieuw jasje gestoken, maar deze restyle is toch wel een pareltje geworden. Ik hoop dat het jullie ogen zal strelen.

 

Alex van de Sande

alex-1Hee! Ik ben Alex, 26 jaar geleden geboren in het mooie Leusden. Sinds die tijd begeven ik en mijn lange haar ons in Amersfoort en omstreken. Met mijn camera reis ik het hele land door op zoek naar mooie plaatjes. Verder ben ik vaker in Stef’s te vinden dan thuis op de bank, kijk ik meer vrouwenseries (Pretty Little Liars, Gossip Girl, Gilmore Girls, 90210 enzovoorts) dan mijn vriendin en ben ik een hondenmens maar woont er een kat bij mij thuis. Voor de Paduaan fotografeer ik alles wat je wil zien en dat maakt mij een gelukkig mens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *